Menu
  • Home
  • Topic
  • Stangest Problem I've ever dealt with…..

Stangest Problem I've ever dealt with…..

Home Forums Stay Dirty Lounge Service and Repair Questions Answered Here Stangest Problem I've ever dealt with…..

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by Gene Donaldson Gene Donaldson 5 months, 2 weeks ago.

  • Creator
    Topic
  • #987762
    Gene Donaldson
    Gene Donaldson
    Participant

    I have a 91 Old’s 98…Series 1… 3800 non-supercharged………. when the engine is cold it will not start BUT if I put a spark tester on the 1, 3, or 5 tower on the coil it’ll start…… THEN when the engine gets to operating temperature the engine will run without the spark tester in place BUT it will not start/run until the engine warms up……… ANYONE dealt with anything like this? I even moved my grounds to see if it was a grounding problem…….still no luck……….

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Replies
  • #987810
    Nightflyr *
    Richard Kirshy
    Participant

    Interesting…
    It sounds like a thermal resistance issue but kind of in reverse.
    Just for giggles might try looking for arcing on or around the coils in the dark.

    #987846
    Gene Donaldson
    Gene Donaldson
    Participant

    I’ve tried 2 brand new coil packs with no luck…. I have a new ECM coming in that I’m going to try…. I’ve exhausted all the other possibilities.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Loading…