Menu
  • Home
  • Topic
  • Starting problem on my 2014 NV200 with only 74,000 miles.

Starting problem on my 2014 NV200 with only 74,000 miles.

Home Forums Stay Dirty Lounge Service and Repair Questions Answered Here Starting problem on my 2014 NV200 with only 74,000 miles.

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by Nightflyr * Richard Kirshy 2 months ago.

  • Creator
    Topic
  • #961094
    Robert Bailey
    Robert Bailey
    Participant

    My van will start sometimes and other times it will not. Real weird. Engine light will start to blink sometimes and after it quits blinking it will start. Runs very well when it’s starts. Could it be the starter? I had the battery cables off the battery for a day or so because I was cleaning them.
    Thanks for the help. It does have a new battery.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Replies
  • #961105
    Nightflyr *
    Richard Kirshy
    Participant

    I would think having the battery disconnected for that amount of time actually reset the ECU and now the ECU needs time and miles to relearn how the engine runs.

    #961125
    Robert Bailey
    Robert Bailey
    Participant

    Thanks for the help.
    Can I do this myself or will I need to take to dealer?

    #961130
    Nightflyr *
    Richard Kirshy
    Participant

    Dealer not required.
    Just take it for a long drive, if it is due to the ECU being reset it will relearn the running parameters while on the drive.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Loading…